ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Cengiz Topel İlkokulu

eTwinning ve AB Projeleri

eTwinning ve AB projelerinden haberler

Ara

10 ülke ve 25 öğretmenin dahil olduğu You&Me, Together In Harmony isimli her ülkenin kendi kültürlerini tanıtacağı etwinning projesi Kasım ayında çalışmalarına başlamıştır. Öğretmenimiz Yasemin ÖZKAN 7 öğrenci ile birlikte proje çalışmalarını Nisan ayı sonuna kadar yürütecektir.

Ara

10 ülke ve 25 öğretmenin dahil olduğu You&Me, Together In Harmony isimli her ülkenin kendi kültürlerini tanıtacağı etwinning projesi Kasım ayında çalışmalarına başlamıştır. İngilizce Öğretmenimiz Elif CANKO 7 öğrenci ile birlikte proje çalışmalarını Nisan ayı sonuna kadar yürütecektir.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen AB Projesi "Veli Yeterliliklerinin Artırılması Atölyesi Çalışmaları" kapsamında velilerimize yönelik yüz yüze yaptığımız eğitimleri tamamladık. Katılımcı velilerimize belgeleri Okul Müdürümüz Muharrem Çetinkaya ile Okul Rehber Öğretmenimiz Murat Bektaş Büyükcan tarafından verildi.

May

Erasmus + KA229 "Think and Create Your Own Hobbies" isimli projemizin yayginlastirma çalışmaları kapsamında bölgemizde görev yapan İngilizce öğretmenlerine yönelik proje tanıtım etkinligi gerçekleştirildi. Okul Müdürü  Muharrem Cetinkaya, ingilizce öğretmeni Elif Canko, Sinif Öğretmeni Emel Özgül ve sinif öğretmeni Nurhan Çınar tarafından gerçekleştirilen sunumda proje süreci, etkinlikler, hareketlilikler ve proje çıktılari tanıtıldı.

Nis

Proje katılımcısı öğrencilerimiz Çiçek tohumu ve fidelerinin doğru bir şekilde  toprakla buluşmasını sağlayarak hem çiçek yetiştiriciliği üzerine farkındalık yarattılar hem de Okulumuzda Projemizin çiçek köşesini oluşturdular. 28.04.2021

Mrt

Okulumuzda 2020 Eylül ayında yürütülmeye başlanan  "Think And Create Your Own Hobbies" isimli Erasmus+ KA 229 projemizin Mart ayı etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz kendi tasarladıkları ağacı oluşturarak süslediler. Projede görevli öğretmenlerimizin eşliğinde yürütülen etkinlikte öğrencilerimiz hayal güçlerini ve sanatsal yönlerini kullanma fırsatını yakaladılar.