ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Cengiz Topel İlkokulu

Teknofest

Bu yıl Adana'da düzenlenecek olan Teknofest'e katılmak için Odunpazarı Cengiz Topel İlkokulu  öğrencileri de projelerini hazırlayarak başvurusunu  yaptı. CTTT kısa adıyla  Cengiz Topel Tekno Team olarak Teknofest'e katılan 4. Sınıf öğrencileri Ela AKSAZ, Alper Salih ŞEN ve Oğuz Kaan ALTAY danışman öğretmenleri Volkan KAPLANER ve Müdür Yardımcısı Yasemin ÖZKAN ile  birlikte Eğitim Teknolojileri alanında hazırladıkları projeyi İl Milli Eğitim Müdürü Sinan AYDIN' a da tanıtarak Proje Dosyası'nı teslim ettiler. Özellikle İlkokul 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin Fen Bilimleri Derslerinde oldukça faydalanabilecekleri bir ürün geliştirdiklerini ifade eden takım üyeleri finallere kalmaları durumunda Eskişehir'i en iyi şekilde temsil ederek Eğitim Teknolojileri Alanı'nda  daha büyük çalışmalara imza alabileceklerini belirttiler.

04-03-202404-03-202404-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 20:42 - Görüntülenme: 214